Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Bytte og Returer

Angrettloven gjelder ved kjøp i vår nettbutikk. Angreretten er 14 dager, og angrerettskjema må fylles ut ved retur av varer. Angrerettskjema finner du her.

Du ønsker å bytte varen
Kjøpet du gjør i vår nettbutikk er ikke avsluttet før du har sett og godkjent varene du har bestilt fra oss. Du har alltid fri bytterett i 28 dager etter at du har mottatt varene fra oss. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen vare, legger du ved en lapp i pakken med ditt ordrenummer og navnet, evt farge, på produktet du ønsker å bytte til. Du må selv betale for retur av varer til oss, mens den nye varen sendes deg for det frakten koster oss ihht Posten sine satser.

Du ønsker å heve kjøpet
Vi håper selvfølgelig at du ønsker å beholde varen du har bestilt fra oss, men om du angrer kjøpet kan du returnere varen og få pengene tilbake. Varen må da returneres senest 14 dager etter at du fikk varen fra oss. Tilbakebetalingen gjennomføres omgående etter at vi har mottatt varen i retur fra deg og sjekket denne. Brukte varer har ikke angrerett.

Det er feil på varen du har mottatt fra oss
Skulle du oppdage en feil ved varen du har mottatt fra oss ber vi deg snarest sende oss en melding slik at vi kan få rettet opp i feilen.

PS: Husk å fylle ut angrerettskjemaets forbrukerdel, og legg dette med i returforsendelsen.